Saltar apartados

Fototeca UA

Aquest servei ha sigut possible gràcies a l'aportació desinteressada de mitjans de comunicació, institucions, professionals i particulars. La Fototeca UA és una eina ideada per a mostrar al món la memòria gràfica i l'actualitat de la Universitat d'Alacant, que segueix oberta a col·laboracions.

Menú

La web compta amb un menú de navegació en la part superior, on es poden seleccionar les opcions de l'aplicació:

  • Inici: Permet carregar la pàgina inicial de la Fototeca.
  • Col·leccions: Permet visualitzar les diferents col·leccions de la Fototeca. Per cada col·lecció es mostra unes poques fotografies de la mateixa. Prement sobre el nom de la col·lecció es pot carregar la col·lecció completa.
  • Ajuda: Mostra aquesta pàgina d'ajuda.
  • Contacte: Mostra Una pàgina de contacte.

Cerca

La pàgina compta amb un cercador de fotografies. El cercador, situat sota el menu de navegació, sol·licita un conjunt de filtres per a realitzar la cerca. Una vegada establits els filtres prémer el boton de 'Cercar' per a efecturar la cerca.

Els filtres amb els quals explica la fototeca són:

  • Descripció: Permet cercar en la descripció o peu de fotografia.
  • Autor: Permet filtrar per l'autor de la fotografia.
  • Data des de: Permet filtrar per fotografies preses amb data posterior a l'establida.
  • Data fins a: Permet filtrar per fotografies preses amb data anterior a l'establida.

Visualització de fotos

Quan es mostre un conjunt de miniatures de fografías, bé siga una col·lecció, bé el resultat d'una cerca, es pot veure la foto a grandària gran prement sobre la seua miniatura.

Quan s'està visualitzat una foto es pot passar a l'anterior o posterior, bé mitjançant els botons situats a esquerra i dreta de la fotografia, bé mitjançant les tecles 'esquerra' i 'dreta' del teclat.

Per a eixir de la manera de visualització de foto, pot prémer el botó de tancar amb forma d'aspa de la cantonada superior dreta, o prémer la tecla 'escape' del teclat.

Per a qualsevol problema o dubte amb la fototeca o per a realitzar les seues aportacions, pose's en contacte amb nosaltres en el correu electrònic fototeca@ua.es.

Fototeca UA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464